Η εταιρεία

Η εταιρεία VDFM Group, δραστηριοποιείται στην χώρα μας με την παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με την εξάρτηση του ανθρώπου από την τεχνολογία και τα μέσα μεταφοράς.

Πιο συγκεκριμένα αφορούν στους τεχνικούς ελέγχους οχημάτων, στις πραγματογνωμοσύνες (εκτιμήσεις υλικών ζημιών-αναλύσεις προσδιορισμού των αιτίων οδικών ατυχημάτων), καθώς και σε εκδόσεις μελετών/τεχνικών πορισμάτων για θέματα οδικής ασφάλειας.

Με την άριστη επιστημονική κατάρτιση που διαθέτει το προσωπικό μας και την διαρκή ενημέρωση και εκπαίδευσή του, παρέχει ταχύτατη και αποτελεσματική υποστήριξη σε τεχνικά θέματα και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη όλων της των πελατών και εν γένει της αγοράς με το εξαιρετικά υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες ηλεκτρονικές λύσεις, με υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία στα προϊόντα μας, προσπαθώντας να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και στις ανάγκες κάθε ασφαλιστικής εταιρείας στο κλάδο του αυτοκινήτου.


Οι πελάτες μας είναι κυρίως :

  • Τεχνικά γραφεία / πραγματογνώμονες
  • Ασφαλιστικοί οργανισμοί
  • Κατασκευαστές οχημάτων
  • Εταιρείες Χρονομίσθωσης οχημάτων
  • Συνεργεία – Φανοποιεία

Οι καινοτόμες υπηρεσίες και τα προϊόντα που διαθέτει η εταιρεία νέας τεχνολογίας στον κλάδο του αυτοκινήτου, υποστηρίζονται από επώνυμους ξένους οίκους, που είναι κορυφή στον τομέα τους.

Φιλοδοξούμε συνεχώς να εισάγουμε στην Ελλάδα καινοτόμες υπηρεσίες και νέες τεχνολογίες στο χώρο του αυτοκινήτου, διαθέτοντας το αντίστοιχο εκπαιδευμένο προσωπικό και αντιπροσωπεύοντας εταιρείες όπως η GT Motive, που είναι πρωτοπόρος παγκοσμίως σε λογισμικά προγράμματα για κοστολόγηση υλικών ζημιών οχημάτων, όπως και σε υπολογισμό και αξιολόγηση εμπορικής αξίας οχημάτων.

Η εταιρεία μας επίσης αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα, το PC Crash της DSD, ένα τρισδιάστατο πρόγραμμα προσομοίωσης ατυχημάτων, όπως και το PC Rect, που είναι πρόγραμμα για καταγραφή στοιχείων ατυχήματος.

Έχουμε κάνει αισθητή την παρουσία μας στην αγορά, απευθυνόμενοι τόσο στους εμπόρους αυτοκινήτων όσο και στα συνεργεία - φανοποιεία και φυσικά στις ασφαλιστικές εταιρείες. Πιστεύουμε, ότι παρά την οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας, η εταιρεία μας είναι θωρακισμένη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αγοράς, προσφέροντας τα προϊόντα της.

Άμεση Τεχνική Υποστήριξη

Οι απαιτήσεις σας, χάρη στην άρτια λειτουργία και την τεχνική υποστήριξη των προϊόντων μας, καλύπτονται το συντομότερο δυνατό, δίνοντας σας τα πληρέστερα αποτελέσματα.

Πλήρες πακέτο στήριξης

Διαθέτουμε ένα πλήρες πακέτο εφαρμογών, στον τομέα του οχήματος, για την πλήρη διαχείριση του ηλεκτρονικού φακέλου, τον προσδιορισμό της υλικής ζημιάς οχήματος και την εμπορική αξία καθώς και την τρισδιάστατη ανάλυση τροχαίου ατυχήματος

Υπηρεσίες και αξιοπιστία

Παρέχουμε υπηρεσίες από ένα άρτια τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό, στο χαμηλότερο δυνατό κόστος, καθώς και με την αξιοπιστία που παρέχουν οι κορυφαίοι οίκοι στο χώρο του οχήματος όπως η GT Motive, DSD