Η εταιρία

Η εταιρεία VDFM Group, δραστηριοποιείται στην χώρα μας με την παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με την εξάρτηση του ανθρώπου από την τεχνολογία και τα μέσα μεταφοράς.

VDFM AUTOMOTIVE SOLUTIONS

VDFM AUTOMOTIVE SOLUTIONS

car

Επιστημονική κατάρτιση στη βιομηχανία των μεταφορών - οχημάτων

Οι υπηρεσίες της VDFM αφορούν στους τεχνικούς ελέγχους οχημάτων, στις πραγματογνωμοσύνες (εκτιμήσεις υλικών ζημιών-αναλύσεις προσδιορισμού των αιτίων οδικών ατυχημάτων), καθώς και σε εκδόσεις μελετών/τεχνικών πορισμάτων για θέματα οδικής ασφάλειας.

Με την άριστη επιστημονική κατάρτιση που διαθέτει το προσωπικό μας και την διαρκή ενημέρωση και εκπαίδευσή του, παρέχει ταχύτατη και αποτελεσματική υποστήριξη σε τεχνικά θέματα και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη όλων της των πελατών και εν γένει της αγοράς με το εξαιρετικά υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει.

INNOVATION TECHNOLOGY

Καινοτομία στις υπηρεσίες

Οι καινοτόμες υπηρεσίες και τα προϊόντα που διαθέτει η εταιρεία νέας τεχνολογίας στον κλάδο του αυτοκινήτου, υποστηρίζονται από επώνυμους ξένους οίκους, που είναι κορυφή στον τομέα τους.

Φιλοδοξούμε συνεχώς να εισάγουμε στην Ελλάδα καινοτόμες υπηρεσίες και νέες τεχνολογίες στο χώρο του αυτοκινήτου, διαθέτοντας το αντίστοιχο εκπαιδευμένο προσωπικό και αντιπροσωπεύοντας εταιρείες όπως η GT Motive, που είναι πρωτοπόρος παγκοσμίως σε λογισμικά προγράμματα για κοστολόγηση υλικών ζημιών οχημάτων, όπως και σε υπολογισμό και αξιολόγηση εμπορικής αξίας οχημάτων.

Έχουμε κάνει αισθητή την παρουσία μας στην αγορά, απευθυνόμενοι τόσο στους εμπόρους αυτοκινήτων όσο και στα συνεργεία – φανοποιεία και φυσικά στις ασφαλιστικές εταιρείες. Πιστεύουμε, ότι παρά την οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας, η εταιρεία μας είναι θωρακισμένη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αγοράς, προσφέροντας τα προϊόντα της.

Πακέτα Υπηρεσιών

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες ηλεκτρονικές λύσεις, με υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία στα προϊόντα μας, προσπαθώντας να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και στις ανάγκες κάθε ασφαλιστικής εταιρείας στο κλάδο του αυτοκινήτου.

Πελατολόγιο

Οι πελάτες μας είναι κυρίως :

  • Τεχνικά γραφεία / πραγματογνώμονες
  • Ασφαλιστικοί οργανισμοί
  • Κατασκευαστές οχημάτων
  • Εταιρείες Χρονομίσθωσης οχημάτων
  • Συνεργεία – Φανοποιεία